Uw zorg is onze zorg

sinds 1996

Opgericht als klein thuisverplegingsteam van 2 personen,
zijn we anno 2023 uitgegroeid tot een volwaardig team,
nog steeds met oog voor een familiale zorg.

Meer over ons
Barbara Ponseele en Griet Vannieuwenhuyze

Wie zijn wij?

In 1996 startten wij, Griet Vannieuwenhuyze en Barbara Ponseele onze eigen thuiszorgpraktijk waarin we onze eigen visie wilden laten doorwegen. Wat we onze patiënten willen bieden, is een familiale zorg waarbij de patiënt weet waar hij/ zij op kan rekenen en waarin hij/zij centraal staat.

Thuiszorg voor u

Thuiszorg is waar het om draait, het verzorgen van mensen thuis, zodat ze zo snel mogelijk naar huis kunnen na ziekte of ongeval, of zo lang mogelijk thuis kunnen blijven voor oudere en hulp behoevende mensen.

Onze zorg

Bij thuiszorg is het menselijk aspect voor ons van groot belang. Daarom benadrukken we ook steeds het familiale in onze zorg en stellen we de patiënt op de eerste plaats.
Daarom streven we naar een grote flexibiliteit. We proberen langs te komen op het uur die voor u best uitkomt. We werken ook stipt zodat u weet wanneer u ons kan verwachten, en we werken steeds met dezelfde verpleegkundigen zodat u ook weet wie er komt.

Als thuiszorgpraktijk zijn we niet groot, maar we groeiden door de jaren heen wel uit van een team van twee, Barbara Ponseele en Griet Vannieuwenhuyze, tot een vast team verpleegkundigen bij wie dezelfde visie primeert. Optizorg zorgt niet alleen voor u, we zorgen ook voor onze medewerkers zodat zij zich goed voelen in hun job want alleen dan kunnen ze u goed verzorgen.

 

Familiale zorg

Vaste verzorgers

Stipt en flexibel

Betrokken

Barbara Ponseele en Griet Vannieuwenhuyze